• Kaivurit, kuormaajat ja nostimet
    p. 0400-428 426
    tuomo.raksakone@gmail.com

  • Muut vuokrakoneet, myyntikoneet ja varaosat
    p. 020-786 1661
    info.raksakone@gmail.com

  • Rekisteriseloste

    Henkilötietolain (24.4.1999/523) 10 §:n tarkoittama rekisteriseloste.

    1. REKISTERINPITÄJÄ

    Yritys: Raksakone Oy
    Yhteisötunnus: 1087372-9
    Katuosoite: Järvihaantie 7
    Postiosoite: 01800, Klaukkala

    1. REKISTERINPITÄJÄN EDUSTAJA HENKILÖTIETOASIOISSA

    Nimi: Satu Lehtonen

    Yritys: Raksakone Oy
    Katuosoite: Järvihaantie 7
    Postiosoite: 01800 Klaukkala

    1. REKISTERIN NIMI

    Asiakasrekisteri

    1. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

    Asiakassuhteen hoitaminen (henkilötietolaki 8 §) henkilötietolain mukaisesti vuokraus- ja myyntitoiminnassa. Asiakastietoja ei käytetä suoramainontaan eikä markkinointiin.

    1. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

    Asiakasrekisterissä ylläpidetään tietoja asiakkaista, joita ovat: yritysasiakkaan nimi, henkilöasiakkaan nimi, y-tunnus, henkilötunnus, osoite, puhelinnumero, toimipiste, asiakasryhmä, maksuehto, koronlaskutapa, verokoodi, mahd. sähköpostiosoite, laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot, asiakkuuteen liittyvät tiedot, mahdollinen luotto- tai toimituskielto.

    1. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

    Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään.

    Tietolähteinä käytämme Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekistereitä luotonantoon liittyvissä tapahtumissa. Käytämme myös Yritys- ja Yhteisötietojärjestelmän internet-sivua asiakkuus ja luotonantoon liittyvissä tapahtumissa.

    1. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

    Raksakone Oy ei myy eikä luovuta asiakasrekisterissään olevia tietoja kolmansille osapuolille lukuun ottamatta väärinkäytöstapauksia tai perintätoimistolle siirrettyjä saatavia. Tietosuojalautakunnan lupapäätöksen numeron 4/2003 mukaisesti väärinkäytöstapauksissa tiedot luovutetaan sulkulistalle kaikkien Teknisen Kaupan Liiton rakennuskonevuokraamoiden käyttöön.

    1. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

    Rekisteritietoihin on Raksakone Oy:ssä pääsy vain niillä henkilöillä, joiden työtehtävien kannalta se on ehdottoman tarpeellista. Käyttö perustuu mm. salasanoihin ja muihin rajoituksiin siten, että asiaan kuulumattomilla ei ole mahdollisuutta päästä tietoihin käsiksi. Rekisteritietoja käsitellään tietosuojalain vaatimalla huolellisuudella.

    1. TARKASTUSOIKEUS JA OIKEUS OIKAISTA VIRHEELLINEN TIETO

    Yksityishenkilöllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja pyyntö on omakätisesti allekirjoitettava. Tarkastuspyynnön johdosta annettavat tiedot annetaan kirjallisesti ja toimitetaan postitse kyseisen henkilön rekisteriin ilmoittamaan osoitteeseen. Rekisteröidyllä on oikeus saada häntä koskevissa tiedoissa oleva virhe oikaistuksi. Virheen oikaisemista koskeva pyyntö tulee tehdä kirjallisesti alla olevaan osoitteeseen.

    Tarkastuspyyntö/oikaisupyyntö toimitettava osoitteella:

    Raksakone Oy
    Satu Lehtonen
    Järvihaantie 7
    01800 Klaukkala

     

  • Kompressorit

    Testo_TE1002 Testo_VA1508
    Öljytön kompressori Öljytön kompressori
    Paino: 9 kg Paino: 28 kg
    Teho  0,37 kW, Vapaa tuotto 45 L Teho  1,1 kW, Vapaa tuotto 153 L/min
    Testo_va2516
    Öljytön kompressori
    Paino: 39 kg
    Teho  1,9 kW, Vapaa tuotto 300 L
  • Naulaimet

    Testo_rullanaulain Testo_runkonaulain
    Rullanaulain Runkonaulain, 21 tai 34 ast.
    – ulkovuori, laudat – runkorakenteet
    Max_kaasunaulain
    Kaasunaulain
    – runkorakenteet
  • Testo_viimnaulain Testo_betoninaulain
    Viimeistelynaulain Betoninaulain
    – listoitus, panelointi – listoitus, panelointi betoniin
    Testo_hakasnaulain9040 Testo_hakasnaulain2651
    Hakasnaulain, sisäkäyttöön Hakasnaulain, ulkokäyttöön
    – panelointi, taustalevyt – huopa- ja tuulensulkulevyt
    Testo_huopanaulain
    Huopakattonaulain
    – kermin naulaus, huopa- ja tuulensuojalevyt